Dit team staat voor je klaar

Lien Verhelst

Kinder- en Jeugdpsychiater
Lien combineert Op-Stap met werken in het revalidatiecentrum CAR Ter Kouter (Deinze) en Car Ter Eecken (Oudenaarde). Ze volgt een therapie-opleiding Partnerrelatie-, Gezin- en Systeempsychotherapie aan de UGent.

Lien werkt op woensdag in Op-Stap, andere momenten op afspraak. Je kan bij haar terecht voor diagnostische vragen, medicatie opvolging of therapeutische begeleiding.

Een afspraak maken kan via 0487/343024 of lien@op-stap.com

Annelies Van Opstaele

Orthopedagoge
Annelies begeleidt kinderen en jongeren die gedrags- en/of emotionele moeilijkheden ervaren of ontwikkelingsproblemen hebben. Voor ouders biedt ze opvoedingsondersteuning aan. De begeleiding kan zich dus focussen op het kind of de jongere, de ouders of andere opvoedingsfiguren, of de combinatie van beide.
Annelies was werkzaam in de residentiële hulpverlening (VAPH-sector). Enkele jaren geleden specialiseerde ze zich in de Klinische Neuropsychologie met focus op trauma tijdens de eerste levensjaren en de gevolgen hiervan op de verdere ontwikkeling van het kind. Momenteel volgt ze een opleiding tot Integratief psychotherapeut.

Annelies werkt op maandag en woensdag in Op-Stap. Verder werkt ze in groepspraktijk OPPAD in Bellem

Contacteer Annelies via 0485 98 00 51 of annelies@op-stap.com


%d bloggers liken dit: